top of page
Obrázek autoraPetra Domesová

Studium

Studium a informace miluji, ale zároveň mne učí jedné věci. V jednoduchosti je pravda, v jednoduchosti je síla.... Je to základ, ke kterému je potřeba (i přes studia) se navracet.

Proč tedy naším nejlepším životním parťákům často nabízíme komerční stravu, která je tak vzdálená jejich přirozenosti a myslíme si, že jejich organismus bude na této nepřirozené stravě dlouhodobě prosperovat a ještě k tomu bude zdravý? Krmit krávu masem a očekávat od ní produkci mléka a spokojený život nás nenapadne. Proč ale krmíme svá masožravá zvířata (psy a kočky) stravou, která je často založena na rostlinné složce? Stravou, která obsahuje nekvalitní zdroje surovin, chudé na organické minerály a vitamíny? Stravou, která je chemicky zatížena a k tomu způsobem zpracování lehce umrtvenou? Nevěříte? Já také nevěřila. Ale studia, a především praxe naplňování přirozených potřeb zvířat, mne přesvědčila o opaku. A co je pro mne odměnou? Spokojení klienti a jejich čtyřnožci, které v ordinaci nevidím a mám z toho radost... A proto se ptejte, studujte, nenechte se přesvědčit jen krásnými obaly a chlácholícími popisy všudypřítomných krmiv a jejich reklam a bohužel ani často veterinárními výzkumy a statistikami (vždyť on je musí taky někdo zaplatit).

A pro více informací se s Vámi ráda někdy/někde v příštím roce setkám na některé z přednášek, nebo skrz osobní či telefonickou konzultaci.


20 zobrazení0 komentářů

Comments


bottom of page